Rejseinfo

Pas og visum

 

Spare dig selv for noget af besværet og lær om de specifikke ID- og indrejsekrav på din destination, før du rejser. Hvorfor bruge værdifuld rejsetid på at sidde i lufthavnen?

Forbered dig før du flyver

Sørg for, at du har alle nødvendige rejsedokumenter godt organiseret før din afrejse.

  • Når du rejser med os, skal du på anmodning give os en gyldig form for fotoidentifikation. Navnet på din billet skal være identisk med det på dit ID-dokument. Hos os er billetter og flyreservationer personlige for hver passager og kan ikke overdrages til andre.
  • Sørg for, at du har alle de nødvendige dokumenter til din rejse, herunder et pas og visa. Vi forbeholder os retten til at nægte boarding, hvis du ikke kan fremvise et gyldigt ID og de nødvendige rejsedokumenter. Vores billetter og flyreservationer er personlige for indehaveren og kan ikke overdrages fra en passager til en anden.
  • Du er ansvarlig for at overholde alle de offentlige myndigheders love, regler og bestemmelser i forbindelse med rejser i de lande, du flyver til, fra eller gennem i transit. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle konsekvenser som følge af manglende tilvejebringelse af de nødvendige dokumenter eller manglende overholdelse af love, bestemmelser, krav eller ordrer.

Kend kravene på din destination

 De indrejsekrav der stilles til dig kan ændre sig afhængigt af din destination og nationalitet.

 Rejser til USA og Storbritannien

 Rejser til Canada

 Rejser til Frankrig

 Rejser inden for Europa

  Rejser inden for Schengenområdet

 Rejser med mindreårige