Tag ud at rejse mellem jul og nytår

De første par måneder af et nyt år står på vinterferie og rejser for manges vedkommende, men det kan være en fordel at rykke vinterferien til mellem jul og nytår.

Der er et par helligdage i ugen mellem de to højtider, og mange holder derfor ferie alligevel. Det betyder, at man kan spare på sine feriedage ved at tage ud at rejse mellem jul og nytår i stedet for at holde ferie igen et par måneder senere.

Skiferie eller solskinsferie?

Vejret og temperaturerne er perfekte til en skiferie mange steder i Europa, og højsæsonen er endnu ikke på sit travleste punkt. Det giver altså udsigt til god sne, masser af plads på pisterne og en chance for at tage afstand fra den travle jul.

Jul og nytår markerer, at omkring halvdelen af vinteren er gået. Derfor kan man også trænge til at komme væk fra kulden og det mørke vejr. Rejser man lige efter jul, og vender hjem igen lige før nytår, har man en uges tid til at slappe af og få noget sol, inden man skal hjem til vinteren igen.

Gør nytårsaften nem for dig selv

Når man vender hjem fra ferie med en masse oplevelser, der skal fordøjes, og samtidig dårligt har fået lagt juletiden bag sig, er nytårsaften nok det sidste, man har overskud til at bruge lang tid på at planlægge. Det betyder dog heldigvis ikke, at man ikke kan få skudt det nye år i gang med manér og en lækker nytårsmenu. Der findes adskillige muligheder for nytårsmenu catering, så man kan købe sin nytårsmenu ud af huset. På den måde slipper man for at skulle stå i køkkenet hele dagen, og man kan med god samvittighed nyde noget dejligt mad på nytårsaften.

Et stort selskab er ikke en forudsætning for, at det kan betale sig med en nytårsmenu ud af huset. Det er muligt at bestille helt ned til to kuverter af en nytårsmenu med flere retter, og dermed kan man sagtens købe en nytårsmenu ud af huset, selvom man ikke har inviteret hele sin omgangskreds på besøg.

TroelsAndersenTag ud at rejse mellem jul og nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *