Sådan opgraderer du hjemmet til en bedre udgave

Sommeren er snart over Danmark og temperaturerne stiger. Der bliver lukket mere op for at samfundet, og det er snart tid til at du skal have gæster på besøg igen. Den tid hvor du kan vise dine evner indenfor indretning og madlavning. Nu er tiden til at klargøre dit hus eller lejlighed til sommeren, så dine gæster kan blive blæst bagover af din bolig. Her er 3 gode råd til hvor du gør din bolig mere attraktiv.

Skab New Yorker-stil

De fleste er bekendt med den nye stil indenfor lejligheds- og boligindretning, inspireret af de store flotte lejligheder i byen over Atlanten. De rå look og stramme linjer præger den attraktive indretning, og du kan ved nogle få ændringer skabe den samme vibe i din bolig. En tilføjelse i retningen mod New Yorker-stilen, kunne for eksempel være en gennemsigtig rumopdeler i mat sort metal. Det vil give din bolig et helt nyt udtryk, og du vil kunne opdele rummene så du kan afskærme dit køkken mere fra din stue. For at skabe den samme stemning som de attraktive lejligheder, kan du eventuelt male en væg en anden farve som grøn eller helt blotte de bare mursten. Det vil forvandle rummet og skabe en stor dybe, eller kontrast til den nuværende farvesammensætning. Den bare murstensvæg vil give, stuen eller ”man caven”, et råt og robust look.

Forvandl lyset i dit hus med nye gardiner

Lys spiller ind på flere måder i din bolig. Lyset skaber spil mellem farver, møbler og huset energi. Det kan være svært at ændre på lyssammensætningen når din lejlighed eller hus allerede er færdigbygget. En af de eneste måder det kan lade sige gøre, foruden at købe nye lamper som kun er effektivt efter solen er gået ned, er ved at købe nye gardiner. Find flotte gardiner hos NHgardiner.dk. De har bosted på Sjælland og tilbyder et helt væld af farver samt forskellige modeller. Kontakt dem her.

Tilføj kunst

Hvis du ikke allerede har kunst hængende på dine vægge, vil det være en god tilføjelse for at opgradere din bolig. For eksempel i din New Yorker lejlighed vil kunst være essentielt for at fuldende viben i lejligheden. Det er helt op til dig hvad du tænker er kunst, og hvilken slags du vil have hængende eller endda stående. Kunst er ofte forbundet med at være dyrt på grund af et navn eller brand, men du behøves kun at investere det du selv synes er passende. Hvis du formår at investere dine penge i den rigtige kunst, vil det over længere tid give afkast. Du kan derfor se kunsten mere som en investering både i din bolig, men ligeledes i din økonomi.

TroelsAndersenSådan opgraderer du hjemmet til en bedre udgave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *