Rejst Europa tyndt i en varevogn

Roadtrips er en af de fedeste måder, man kan rejse på, når man har som mål at opleve så meget som muligt på kort tid. Leje af autocamper kan dog være dyrt, og det kan afholde nogen fra at tage af sted på sådan en rejse. Der er dog noget andet, man kan gøre: bygge en varevogn om til et hus på hjul.

Billigere end en autocamper

Der er mange fordele ved at være kreativ og bygge en varevogn om, men en af de største er, at det kan ende med at blive langt billigere, end hvis man skulle leje en autocamper fra et udlejningsfirma i flere uger.

Prisen på dette kan nemlig hurtigt løbe op, da man betaler for meget andet end brændstof. At tage på rundtur rundt i Europa i en varevogn er altså et billigere men ikke nødvendigvis dårligere alternativ til den traditionelle løsning. 

Man er ikke afhængig af udlejning

Udover at være billigere, er man heller ikke afhængig af et udlejningsfirma. Man kan forlænge eller forkorte rejsen efter behov og køre hen lige hvor man vil, fordi bilen er ens egen ejendel.

Det giver en langt mere fleksibel måde at rejse på end, hvad man kan finde mange andre steder. Det er især smart, hvis man er spontan og ikke planlægger meget hjemmefra.

Mulighed for at indrette præcis efter egne behov

Udlejningsfirmaer har kun begrænsede mængder af biler og bilindretning, og derfor kan det være svært at finde noget, der passer præcis til ens behov og ønsker. Dette problem har man ikke, hvis man selv går på opdagelse i et bilindretning salg og designer alt, hvad der skal designes. Så kan du selv bestemme, hvor mange sidde- og sovepladser, der skal være, og du bestemmer også selv over indretningen.

På bilindretning salg kan du finde forskellige løsninger på reoler til bil og reoler til varevogn, så du selv kan vælge en løsning, der passer til dig. Smarte løsninger med reoler til bil og reoler til varevogn giver dig meget opbevaring på få kvadratmeter, hvilket er lige præcis det, du har brug for, når du skal rejse Europa tyndt i en varevogn.

 

TroelsAndersenRejst Europa tyndt i en varevogn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *