Rejs ud i verdenen i båd

70% af jordens overflade er dækket af vand, så det er oplagt at tage på bådferie i stedet for at holde sig til bil og fly. Hvor vi bor, er vi så heldige, at det er utrolig nemt at få adgang til en båd og ikke mindst til havet, så der er rige muligheder for at rejse ud i verden i båd.

Derfor skal du rejse i båd

Når man er på sejlerferie, er båden meget mere end et transportmiddel, der fragter én fra A til B. På et roadtrip, er dette bilens formål, men med en båd får man konstant nye oplevelser. Selve turen fra én destination til en anden er en rejse i sig selv, og selvom fastlandet og alle andre mennesker er langt væk, byder hver dag på nye, spændende oplevelser.

Det er normalt, at man ser verden fra en bil og måske fra et fly, men det er langt fra alle, der får oplevelsen af at se den fra havet. Tager man snorkel og/eller dykkerudstyr med, har man under turen perfekte muligheder for at opleve, hvad der gemmer sig af fantastiske syn under havets overflade.

Ser flere forskellige destinationer på én ferie

Det er oplagt, at man med båd rejser til flere forskellige steder på samme rejse. Alt efter hvor langt man rejser, i hvor lang tid man er væk og hvor hurtigt, man sejler, kan man nok sagtens nå at se 3-4 forskellige havnebyer på nogle uger. Man kan have et par overnatninger hvert sted og på den måde bruger man ligeså meget tid på at gå på opdagelse i spændende byer, som man gør på at være ude på havet.

Hav styr på båden

Båden skal selvfølgelig være helt i top for, at man får en god og nem oplevelse til havs. Det er for eksempel en god idé at investere i en polering af båd inden, man tager afsted. En bådpolering vil gøre underværker for båden, og polering af båd er en stor del af vedligeholdelsen. Ved en bådpolering fjerner man alger og andet skidt, så båden er helt klar til at komme ud på et nyt eventyr.

 

TroelsAndersenRejs ud i verdenen i båd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *