Realiser drømmen om eget hus i Sydspanien

Har du af og til leget med tanken om at købe et hus i Sydspanien på Costa Del Sol? Så er du langt fra den eneste. Det er der mange mennesker, der drømmer om. Men måske er realiseringen af denne drøm tætte på, end du tror. Det kan du være, fordi det faktisk ikke er særlig svært at komme til at købe fast ejendom i Sydspanien. Det er der mange danskere, der gør.

Særligt i Malaga og omegn er de mange danskere, der køber fast ejendom. Det kan være både lejligheder og huse, som danskere og andre skandinaver forelsker sig så meget i, at de køber dem.

Det er der mange fordele ved.

Hvilke fordele er der ved at have en ejerbolig i Malaga?

Når så mange danskere falder pladask for boliger i det spanske, så er der flere gode grunde til det. Det sker blandt andet af følgende grunde:

  • Det behagelige klima
  • De venlige mennesker
  • Den afslappede stemning
  • Den gode mad
  • Den lange badesæson

Desuden er der mange andre danskere i området, hvilket gør det nemmere at være gæst eller indvandrer. Du får også en enestående mulighed for at lære et bestemt område i udlandet at kende, og du kan vende tilbage flere gange om året til dit eget hus.

Med tiden kan din feriebolig måske gå hen at blive din permanente bolig. Det er der også rigtig mange, der gør.

Den skønne og trygge måde at holde ferie på

At have et hus i Sydspanien som sin feriebolig er lidt lige som at have et sommerhus, det ligger bare lidt længere væk. Men det er jo ikke længere væk, end du kan komme dertil i løbet af ret få timer. Der går rutefly til Malaga flere gange dagligt, så det er jo slet ikke svært.

Hvis du beslutter dig for at investere i et hus i Spanien, så er det bare at kontakte en ejendomsmægler og få sat gang i processen. Du kan tilmed finde en ejendomsmægler, der er dansk. Det er en stor støtte i en lidt kompliceret købsproces.

Hvis du vil lave et huskøb i Malaga på Costa Del sol og i Sydspanien i det hele taget, så er det en god ide at søge mere information om det, f.eks hos en dansk ejendomsmælger på solkysten. På den måde kan du blive forberedt processen, hvis du får lyst til at sætte lidt mere fart på realisering af dine drømme.

Feriebolig eller permanent bolig?

For mange er det super fantastisk at have sin egen bolig i Spanien. Den står altid klar til at huse dig, når du kommer på ferie, og du kender både boligen og området. For andre går de all in med det samme og investerer i en fast ejendom, som skal være en permanet bolig med det samme.

Det kan også være sådan, at der er en overgangsperiode, hvor huset går fra at være en feriebolig, som du i øvrigt kan leje ud, og til at blive en permanent bolig. Så kan du tage overgangen i nogle etaper, så du kan nå at følge med, og så du kan nå at afvikle dine forhold i Danmark, inden du rykker permanent til Spanien.

TroelsAndersenRealiser drømmen om eget hus i Sydspanien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *