Lad sommerkroppen blive gjort klar med CoolTech

Kalenderen skriver snart juli. Dermed er sommermånederne over os. For manges vedkommende betyder det, at kursen skal sættes sydpå imod sol, sangria og sandstrand. Kursen sydpå indebærer som regel også, at badetøj, shorts og t-shirt er den primære beklædning. Beklædning, som for nogle kan være grænseoverskridende, fordi kroppen i højere grad bliver blottet                  for offentligheden.

 

Det er sundt at bryde grænser – også når det handler om kroppen. Ofte er det blot et spørgsmål om udstråling, selvtillid og selvværd. Og for mange mennesker kan det være en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at skulle føle sig sikker i egen krop. Derfor har vi valgt at guide dig direkte ind til Bloom Copenhagen. En kosmetisk klink med respekt for det naturlige look.

 

Kom uønskede fedtdepoter til livs

Kroppen ældes med tiden. Det er helt naturligt og ingen skam. Det betyder dog, at der kan komme slap hud f.eks. omkring maven, lårene og hagen. Men der findes en løsning. Med en CoolTech behandling, også kendt som fedtfrysning, er det muligt at komme uønskede fedtdepoter til livs.

 

Hos BloomCopenhagen bruges der kun gennemtestet udstyr – det evidensbaserede system: CoolTech. Kort fortalt er det en reduktion af fedtdepoterne på et ønsket område. Hvad enten det er maven, flankerne, inderlårene eller hagen, der skal strammes op, så er du sikret et naturligt resultat. Cooltech-systemet er nemlig baseret på en højeffektiv fedtfrysningsmetode, hvor de temperaturfølsomme fedtceller i kroppen vil gå til grunde.

 

Permanente resultater

Med 2 knivskarpe specialsygeplejersker, der tilsammen har mere end 18 års erfaring som behandlere, kan du trygt vælge at træde inden for i deres klinik i Hellerup. De er begge vant til at varetage kosmetiske behandlinger, både når det kommer til fedtfrysning, rynkebehandling og hårfjerning. Så du er uden tvivl helgarderet, når du lader kroppen blive gjort sommerklar med en af deres kosmetiske behandlinger.

 

Med en respektfuld tilgang til det naturlige look, vil kunden allerede kunne se de første resultater af CoolTech efter 3-4 uger, hvor ”oprydningsprocessen” begynder. Det endelige resultat vil skinne klart igennem efter 3 måneder. Og det er resultater, der er kommet for at blive.

 

Sydpå med selvtillid i bagagen

For at lægge kortene på bordet har du rig mulighed for at give dig selv nogle ekstra pluspoint på selvtillids- og selvværdskontoen, når du sætter kursen sydpå. Du skal dermed sagt ikke bruge tid og overskud på at tænke over, om bikinien nu dækker de rigtige steder, eller om der er for meget slap hud her eller der. Du kan være til stede i nuet og nyde sydens charme med en sommerkrop, der siger sparto.

 

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der egner sig bedst til dig for at føle dig mest muligt tilpas i egen krop? Eller brænder du inde med spørgsmål vedr. priser for fedtfrysning, gavekort eller kurser, så tøv ikke med at kontakte BloomCopenhagen. De to erfarne sygeplejersker står klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en ærlig, tillidsfuld og faglig forundersøgelse.

TroelsAndersenLad sommerkroppen blive gjort klar med CoolTech

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *