Forretningsrejsens tøj og pakning

Når du skal på forretningsrejse er det vigtigt ikke at overpakke, men det også vigtigt ikke at glemme noget, for du kommer højst sandsynligt ikke tid til at købe det du mangler.

Så i stedet for at skubbe hele min garderobe ind i en overdimensioneret kuffert og håbe på det bedste, er det vigtigt at du har en klar fremgangsmåde til, hvordan du får pakket det hele ned i en håndbagage, så du ikke skal bruge tid på at tjekke din bagage ind og hente den osv.

Lav en liste

Dette er det mest basale tip, men også det mest essentielle. Hvilke beklædningsdele kommer til at blive nødvendige og hvilke er bare en god idé at have med. Eksempelvis kommer du næsten med sikkerhed til at få brug for et par mørke chino bukser og en skjorte, hvis du skal på forretningsrejse. Derfor er det vigtig at nogle præsentable skjorter med, så du har et par stykker at tag af. Hvis du mangler inspiration til flotte skjorter, så køb herre skjorter her.

Tjek desuden vejret og din tidsplan, så du bedre kan planlægge, hvad du kommer til at få brug for på din forretningsrejse. Tænk over hvor mange møder du skal til, om du skal til nogle sociale arrangementer, ud at spise og om du har en fridag osv. Der er mange ting der spiller ind, når det kommer til at pakke godt til en forretningsrejse.

Lav derefter en liste over alt, hvad du har brug for, og gennemgå den flere gange. Dermed sikrer du, at du har alt det med, som er vigtigt, så du får en vellykket forretningsrejse.

Pakke fra Outfit

Der er ikke noget mere irriterende end at fylde alt tilbage i din kuffert i slutningen af ​​en tur for at indse, at du ikke engang nåede at iføre dig halvdelen af ​​det tøj, du havde med. Derfor er det en god idé at tænke i outfits allerede hjemmefra, når du pakker, og ikke bare smide nogle forskellige stykker tøj i kufferten, som du tænker, at du kommer til at bruge.

Klarfør et outfit til hver dag, så havner du ikke i en situation, hvor du enten har taget for lidt eller meget tøj med på din forretningsrejse. Desuden så sparer du også tid og energi på rejse, ved at du ikke skal stresse over hvad du skal have på.

Vælg alsidige beklædningsdele

Vælg gerne tøjstykker som kan gå til mange forskellige ting. Et strik kan eksempelvis både bruge alene eller udover en skjorte. På den måde sparer du også plads i kufferten, ved at kombinere de forskellige outfits med hinanden. Find flotte herre strikke hos Redgreen.dk.

Sorte bukser er også et hit, da det kan bruges til det meste, og folk lægger ikke mærke til om det er de samme sorte par bukser, som du er iført to dage i træk.

Pakningslogistik

Udnyt pladsen i din bagage godt og fold tøjet pænt sammen, så det krøller mindst muligt. Det kan selvfølgelig være svært når det kommer til skjorter osv. og derfor kan det være en god idé at medbringe en lille rejsetøjdamper, så du kan få nystrøget tøj ved ankomst.

For at få plads til det hele i kufferten, er det en god idé at pakke de største ting først, og derefter lægge de mindre ting, som eksempelvis sokker osv. ned i forrummet.

TroelsAndersenForretningsrejsens tøj og pakning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *