Escapeaway er Danmarks nye, online rejsebureau

Har du længe ledt efter et nyt, online rejsebureau? I så fald behøver du ikke lede længere. Escapeaway åbnede her i efteråret 2019, og det er Danmarks helt store og nye rejsebureau, hvor du har mulighed for at finde attraktive og billige pakkerejser til alle. Endvidere kan du helt selv vælge, om du ønsker at rejse med fly fra Hamburg, Aarhus, Aalborg, København eller Billund. Du kan læse meget mere om dette nye, online rejsebureau her på siden.

Bureau dannet af erfarne og rutinerede rejseglade mennesker

Ud over at du har mulighed for at rejse med rutefly fra alle landets store byer rejser du desuden med Rejsegaranti til fordelagtige priser, og det kan du læse meget mere om på www.escapeaway.dk. Det særlige ved Escapeaway er endvidere, at bureauet er blevet dannet af en række erfarne og rutinerede mennesker, der alle er glade for at rejse. Du kan altså vide dig sikker på, at du er i særdeles gode hænder, når du benytter dig af dette online rejsebureau.

Hos Escapeaway kombineres de billigste og mest fordelagtige priser på flybilletter med ferieboliger og hoteller, der har fået de bedste anmeldelser – og du kan desuden rejse rundt i hele verden.

Rejs sikkert og trygt rundt i hele verden

Der er altså ingen tvivl om, at det bliver meget nemmere for dig fremover, når du skal booke en ferie. Escapeaway formår nemlig at kombinere det hele i en samlet pakkeløsning, og endvidere er du sikret af både Rejsegaranti og pakkerejseloven. Du kan således rejse sikkert og trygt rundt i verden, når du bestiller en tur gennem Escapeaway. Der er desuden rigtig mange mennesker, der har det bedst med at bestille deres ferier gennem en dansk side, og hører du til denne gruppe, er det sikkert rart for dig at vide, at Escapeaway er et 100% dansk rejsebureau.

Vælg imellem mange forskellige destinationer

Escapeaway tilbyder som sagt rejser til lande rundt omkring i hele verden. Det vil sige, at du både har mulighed for at rejse til fjerne rejsemål, eller du kan komme til de mere nære destinationer. Netop nu er det særligt populært blandt danskerne at rejse til eksempelvis Thailand, Maldiverne eller New York, og det har du mulighed for gennem Escapeaway. Ydermere kan du rejse til Prag, Berlin eller London, der tilmed er attraktive rejsedestinationer netop nu.

Har du brug for varme, uden at du behøver at sidde i adskillige timer i et fly, kan du også med fordel vælge at tage til Barcelona, Rom eller Lissabon. Mulighederne er altså mange hos Escapeaway, så det er bare om at vælge.

Escapeaway indhenter priser på alle ruteflyselskaber

Escapeaway fungerer på den måde, at de indhenter priser på samtlige ruteflyselskaber, og det gælder også for lavprisselskaber. På den måde har du større chance for at kunne finde en flyafgang fra en lufthavn, der er tæt på dig, hvad enten det er i Aalborg, Aarhus eller København. Endvidere betyder det, at du har rig mulighed for at finde fordelagtige priser på din næste rejse, og det gælder, uanset hvor turen går hen. Søger du således lave priser samt afrejse fra en lufthavn tæt på dig, er der ingen tvivl om, at du bør overveje at bestille din næste rejse via Escapeaway.

Rejsebureau, der tager højde for dit behov for fleksibilitet

Den moderne rejsende har i dag helt andre krav sammenlignet med tidligere. I dag ønsker de fleste rejsende stor fleksibilitet, og det gælder både, når det kommer til priser, rejselængde og afrejsetidspunkt. Det får du hos Escapeaway, i og med at du gennem dette nye rejsebureau har mulighed for helt selv at vælge dine præferencer. Du kan altså sammensætte din næste ferie, lige præcis som du ønsker, og så den passer bedst muligt til dig og dine ønsker.

Der er nemlig stor forskel på, hvad man som rejsende i dag foretrækker, og det gælder især, når det kommer til længden på rejsen og tidspunktet for afrejse.

Mulighed for at inkludere billeje i den samlede rejse

Noget andet ganske særligt ved dette nye, online rejsebureau er, at du har mulighed for at inkludere billeje i din samlede pakkerejse, og det kan du læse meget mere om på billeje.info. Der er ingen tvivl om, at det er rigtig smart at leje en bil, når man er afsted på ferie, da det giver en øget fleksibilitet. Endvidere giver Escapeaway mulighed for, at du kan inkludere transfer med enten privatbil eller bus i din rejse. Der er altså mulighed for, at du kan få en samlet pakkeløsning med alt inkluderet, hvilket er noget, de fleste rejsende i dag efterspørger i høj grad.

Vælg imellem et stort udvalg af nøje udvalgte hoteller

Der er desuden stor forskel på, hvad den moderne rejsende foretrækker, når det kommer til steder at bo. Hos Escapeaway har du mulighed for at vælge imellem forskellige hoteller over hele verden, men de er alle nøje udvalgt baseret på gæsters tilbagemeldinger, anmeldelser og de ansattes egne personlige erfaringer. På den måde kan du vide dig sikker på, at du ender med at booke et hotel af høj kvalitet, der vil leve op til dine forventninger og krav. Vælg alt mellem villaer og strandhoteller, og uanset hvad vil du med sikkerhed kunne finde et sted at bo, der passer til dit ønskede prisleje.

TroelsAndersenEscapeaway er Danmarks nye, online rejsebureau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *