En romantisk royal oplevelse eller en tur sydpå?

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal bruge din ferie hen over vinteren, er det værd at læse med i denne artikel. I denne artikel vil du nemlig få en hel masse information, så du er bedre stillet, til når du skal tage dette valg. Der er selvfølgelig nogle forskellige parametre at tage stilling til, og efter du har læst dette, er du klar til at tage det helt rigtige valg, som skal sikre dig en rigtig dejlig vinterferie.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er ekstremt populært at tage de såkaldte afbudsrejser syd på, og specielt om vinteren er der rift om dem. Det kan være ekstremt dejligt at komme lidt væk fra det kolde vejr, men hvad hvis man lærte at værdsætte det, eller få en fantastisk oplevelse i Danmark med en man holder af?

Derfor skal du tage sydpå

Det at komme væk fra det kolde vejr, kan virkelig være en rigtig humørbooster. For det første er det selvfølgelig helt fantastisk mens du/i er afsted, men ikke desto mindre er det også rart, når i kommer hjem. Man har nemlig fået lidt farve, og faktisk også en masse vitaminer, som vil hjælpe en med at overleve den lange vinter, som stadig er lige så kedelig, som da du tog afsted. Der er jo ikke engang noget sne i Danmark, og faktisk har DMI været ude og sige, at der ikke kommer til at komme noget sne i år, så der er vel slet ikke nogen grund til at blive hjemme, med mindre man er vild med regn og slud?

Sådan kommer du væk til billige penge

Måske sidder du lige nu, og har læst det forrige afsnit og tænker, hvordan kommer man mon billigst afsted? Svaret er sådan set ret simpelt. Det bedste du kan gøre, er nok at finde en afbudsrejse, altså hvis det skal være billigt. Det betyder selvfølgelig muligvis, at du ikke altid kan finde lige præcis det du søger, men så må du gå på kompromis. Det kan selvfølgelig også være, at du ikke rigtigt søger noget andet end sol og varme, og i det tilfælde er der jo nok at vælge imellem.

Der findes et hav af forskellige sider, som viser og sammenligner forskellige afbudsrejser på internettet, det er blot at søge på Google, så tror jeg helt sikkert noget, at du skal finde noget.

Derfor skal du tage på et lækkert dansk slotsophold

Hvis du allerede nu har besluttet dig for at tage sydpå, så er der vel egentlig ikke nogen grund til at læse videre herfra. Er du dog lidt nysgerrig på, hvad de forskellige danske slotshoteller har at byde på, jamen så kan du med god grund blive hængende lidt endnu.

Der er nemlig ekstremt mange gode grunde til at blive hængende i Danmark og besøge et af de mange slotte. Hvis god mad ikke er nok for dig, hvad så med fantastisk service og følelsen af at være en smule royal? Er dette heller ikke nok, jamen så skulle du bare se indretningen af de forskellige populære slotte i Danmark, de oser af romantik, og er helt sikkert en god mulighed for en skøn get-a-way med kæresten eller konen/manden.

De danske slotter oser af romantik – også om vinteren

Selvom det er vinter, er der jo ingen der siger, at slottene ikke kan være romantiske. Det kan godt være, at i ikke kan gå lige så lange ture, som i normalt ville gøre, men der er heldigvis fantastisk indrettet på de danske slotte. Her er der store og hyggelige værelser, mange opholdsrum og ikke mindst nogle slotsspisesale og vinkældre, som virkelig er med til at understrege hyggen og romantikken.

Hvis vejret er til det, kan det også anbefales at tage en cykel med, så man kan komme ud og opleve nærområdet.

Her kommer Opholdsguide med deres bud på de bedste slotsophold i Danmark

Så hvad vælger du?

bagageVælger du den dejlige sydsol eller det mere romantisk og rå Danmark? Valget er helt op til dig, og der er intet der er rigtigt eller forkert. Det kommer dog også meget an på, hvor lang tid du har ferie? Hvis du kun har en uge, er det måske ikke nok til at tage afsted sydpå, og derfor kan det være oplagt at vælge Danmark. Har du to uger, kan du jo sagtens nå at tage afsted, og så er det måske det rette valg.

Det er også værd at overveje, om du trænger til at blive rigtig forkælet og slappe af, eller om du heller vil ud og opleve en masse ting. På slotshoteller bliver man i hvert fald forkælet og får god mad, og måske får du ikke helt det samme serviceniveau, når du rejser sydpå. Hvem ved?

Under alle omstændigheder, vil vi gerne ønske dig en meget dejlig vinterferie, og vi håber, at du tager et valg, som du bliver glad for – også efter ferien er slut!

TroelsAndersenEn romantisk royal oplevelse eller en tur sydpå?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *