Drømme-julerejsen er til en norsk bjerghytte med gapejs

Hvis du bliver i Danmark, så er der som normalt udsigt til gråvejr, lidt regn og meget sparsom frost og sne, men hvis du tænker lidt mere juleagtigt – som for eksempel at tage en tur til Norge, så er der bestemt finere forhold.

Hvis du tager langt nok nordpå, så vil du nærmest være 100% garanteret sne, og forestil dig at du sidder med en gang varm gløgg efter et glimrende måltid mad, og en lang dag på ski eller kælk, med metertyk sne liggende uden for døren, og foran en tændt pejs, men ikke blot det – drømme-julerejsen er til en norsk bjerghytte med gaspejs.

Og hvorfor nu en gaspejs? Jamen der er en del forskellige fordele ved en gaspejs, ud over at den skaber en hyggelig stemning bare ved at du kigger på den, så leverer den i virkeligheden også varme til den omkringliggende bolig.

En anden og måske mere åbenlys fordel er at du slipper for at håndtere brænde, og så forurener den mindre end en ren pejs der fyres med brænde.

Slutteligt, så betjenes pejsen med en fjernbetjening, og der er dermed en del mindre arbejde end hvis du skal tænde op i en almindelig pejs.

  • Det bliver sådan lidt som i Whams julehit Last Christmas

Hvis du kan huske den sang, og selve videoen til sangen, så render de og leger i sneen mens de fejrer jul sammen i en afsidesliggende bjerghytte, og hvorfor skulle du ikke have den hygge sammen med dem du elsker, eller bevares – hvis du foretrækker dit eget selskab.

Du kan måske endda overveje at få en gaspejs installeret hjemme hos dig selv, hvor det måske ikke er en bjerghytte du bor i, men derfor kan hyggen stadig godt sprede sig.

Så gå ind på PhilipPejse.dk og lad dig inspirere i en kold tid. Du kan få indsat en gaspejs stort set alle steder, bare husk at der skal en autoriseret installatør til. Det er ikke lige et gør det selv projekt der skal overstås på en weekend.

Og tænk engang at du kan få noget så eksotisk som en 4-sidet gaspejs, som kan stå lige i midten af rummet og nydes fra alle sider, samtidig med at den giver varme og hygge hele vejen rundt.

Så sæt dig ned, slap af og lad hyggen og varmen brede sig i hjemmet.

TroelsAndersenDrømme-julerejsen er til en norsk bjerghytte med gapejs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *