La Palma
Om

La Palma er den grønneste af De Kanariske Øer og danner rammen for den perfekte vinterferie for alle, som elsker oplevelser, solbadning og sightseeing. Øen er en skjult skat i Atlanterhavet, der bare venter på at blive opdaget. La Palma har kælenavnet La Isla Bonita (den smukke ø), og de besøgende har mulighed for at opleve ægte, uberørt natur på vandreture i de grønne og levende regnskove.

I modsætning til typiske gyldne strande har La Palmas strande mørkt sand, hvilket gør, at de ofte er mindre overfyldte og dermed perfekte til solbadning. Der er også et mere varieret planteliv end på resten af De Kanariske Øer. La Palma er den perfekte destination for dig, hvis du har brug for en afstressende ferie i afslappede omgivelser.

De smukke solnedgange og stjerneklare nætter charmerer de besøgende og danner rammen for et fantastisk og romantisk eventyr. La Palma er også en populær destination for klatring og vandring, især i de køligere måneder. Her kan du søge tilflugt fra de kolde vintre, og stedet er perfekt til både fornøjelser og oplevelser.

La Palma har et konstant, varmt klima, og solen skinner det meste af dagen. Gennemsnitstemperaturen kommer aldrig under 18 °C. Øen har et varmt klima året rundt, men brisen fra Atlanterhavet sørger for, at varmen er til at holde ud. Kort sagt har La Palma det perfekte klima til vandsportsaktiviteter og solbadning.

Fakta
  • Hele øen er erklæret et biosfærereservat af UNESCO
  • Den årlige gennemsnitstemperatur ligger mellem 26 og 28 °C
  • La Palma er verdens første Starlight-reservat
  • La Palma er hjem for verdens største optiske teleskop – GranTeCan
Fly til La Palma
{{month.monthName}}

{{selectedEvents.eventHeading}}

{{selectedEvents.eventDescription}}
{{selectedMonth.temperatureWater>0?"+"+selectedMonth.temperatureWater:selectedMonth.temperatureWater}}°c
Vand °C
{{selectedMonth.temperatureAverage>0?"+"+selectedMonth.temperatureAverage:selectedMonth.temperatureAverage}}°c
Gennemsnitlig °C
{{selectedMonth.sunshineHours}}h
Solskinstimer
{{selectedMonth.sunsetLength}}m
Solnedgang
Spis

Chicharrón

En traditionel spansk ret, som normalt laves af krydret svinebryst med dybstegte flæskesvær.

Principe Alberto

Chokoladekagen med det kongelige navn har chokolademousse og nødder på toppen. Det er den mest almindelige dessert på La Palma.
Drik

Ron Miel

Honningrom er en specialitet på De Kanariske Øer, og drikken har en unik smag og kan nydes alene eller som ingrediens i utallige cocktails.

Café solo

Stærk kaffe serveret i små kopper. Traditionelt lavet over ild eller på et komfur, og bønnerne er ofte friskplukkede.
Se

Nogales-stranden

Den smukkeste naturlige strand på La Palma – denne skjulte skat med sort sand strækker sig 450 meter langs de ujævne klipper.

Teneguia

Teneguia er en imponerende rød klippevulkan med to toppe, som hæver sig 437 meter over det storslåede, rå vulkanlandskab.
Perfekt til
Ture med båd
Camping
Udforskning af huler
Kørsel
Gourmet mad
Vandreture
Gåture i park
Sejlads
Solbadning
Svømning
Vandski
Steder

Ture til Puerto de Tazacorte

Puerto de Tazacorte ligger vest for La Palma og tilbyder nogle fantastiske bådture. Oplev og sæt pris på skønheden i den undersøiske verden blandt de smukke huler, undervandsklipper og mange fisk i koralrevene, som ligger langs øens kyst. Hvaler og delfiner hersker over denne del af Atlanterhavet, og synet af disse prægtige dyr er en uforglemmelig oplevelse.

Parque Nacional de la Caldera de Taburiente

Den storslåede nationalpark er det geografiske centrum på La Palma og strækker sig over 47 km2 med glimtende kilder, smukke vandfald, dybe fyrreskove, stejle klippeformationer og lange vandrestier, som fremhæver den naturlige mangfoldighed og skønhed. Dette majestætiske og uspolerede landskab udforskes bedst til fods. Hvis du vil have den bedste udsigt, skal du besøge stedet om morgenen. Eftermiddagene har dog også deres egen magiske udsigt, når skyerne langsomt omslutter det 8 km brede vulkankrater og klippevæggene. Det enorme, kollapsede vulkankrater udgør den centrale del af parken. Selvom stedet synes stille og roligt, sker der en langsom, men konstant nedbrydning, som har resulteret i nogle bizarre syn – f.eks. en gruppe træer, der står på et net af deres egne rødder.

Piscinas de la Fajana

Et besøg i de naturlige kilder på La Palma er ikke til at komme uden om for dem, der gerne vil have en forfriskende dukkert midt i den autentiske og smukke natur. La Fajana består af tre naturlige saltvandskilder, som ligger på øens nordøstlige kyst ca. 5 km fra byen Barlovento. En svømmetur i disse charmerende, naturlige kilder på De Kanariske Øer er en unik og uforglemmelig oplevelse. Væggene, som omgiver de tre kilder, beskytter dem fra bølgerne på det åbne hav, så besøgende kan bade i det krystalklare vand og let bevæge sig rundt mellem de tre kilder. Det er let at komme frem, og der er både parkering, områder til solbadning og restauranter, hvilket gør stedet til det perfekte fritidsområde, som du kan opleve med familie eller venner.