Ofte stillede spørgsmål

Kontroller rejseklasse i din bekræftelse. Du kan læse mere om tilvalgene for de forskellige rejseklasser her.

Det afhænger af rejseklasse. Kontroller rejseklasse i din bekræftelse. Du kan læse mere om tilvalgene for de forskellige rejseklasser her.

Kontroller venligst din reservationsbekræftelse. Alt, hvad din reservation omfatter, er vist på din bekræftelse. Hvis der ikke står "23 kg bagage" på din reservation, så betyder det, at der kun er en enkelt håndbagage på 10 kg inkluderet. Du kan købe yderligere bagage og andre tilvalg såsom sædenummer i Administrer reservation. Brug dit reservationsnummer og din adgangskode til at logge ind.

 

Gå til Administrer reservation

Du kan reservere tilvalg på siden Administrer reservation. Indtast dit reservationsnummer (du modtager de 6 tal af dit rejsebureau) og dit efternavn.

 

Gå til Administrer reservation

Dit fornavn (mellemnavn) og efternavn på billetten skal svare nøjagtigt til navnet på dit sygesikringskort. Det er dit ansvar, at navnet er angivet korrekt under reservationen. Kontroller altid omhyggeligt navnene, inden du køber billetterne. Hvis du køber billetter for andre, skal du vide præcis, hvad der står på deres sygesikringsbevis. For børn og spædbørn skal du angive den fulde fødselsdato.

Fornavn og efternavn er obligatorisk, mellemnavn er frivilligt. Hvis ikke du har angivet dit mellemnavn, og det ikke står på billetten, så er det helt i orden. Passagerer uden et angivet mellemnavn vil blive accepteret ombord på flyet. Ønsker passageren imidlertid at tilføje sit mellemnavn til billetten, kan det kun gøres i servicecenteret på baggrund af gældende billetvedtægter og -gebyrer.

I tilfælde af en mindre fejl (hvis for eksempel efternavnet er indtastet som "Sorensen" snarere end "Sørensen") er der intet at bekymre sig om. Derimod er store navneændringer, hvor det ser ud som om, billetten overføres fra en passager til en anden, forbudt og må kun ske efter billetvedtægterne. Rettelser er tilladt med dokumentation for, at navnet er ændret på lovlig vis, for eksempel i tilfælde af ægteskab.